Весенний субботник
Re: Весенний субботник
BUUNTAR писал(а):..
ЛЕГКО! звони. Ещё думаю взять всем рации будет не лишнее!
Підтримую

P.s.
Демчік, для їзди, візьми з собою куртку, якісь рукавиці та якщо є штани з наколінниками.
Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
- Маршал
- Награды: 17
-
-
-
-
- Флаг:
- Команда: Гвардія
"Говорили, балакали, сiли та й заплакали"
Сколько было битья себя пяткой в грудь по поводу, да я, да мы... Приедем, уберём.....
А в итоге меньше 20 человек.
Спасибо тем кто не забыл и не забил.
Сколько было битья себя пяткой в грудь по поводу, да я, да мы... Приедем, уберём.....
А в итоге меньше 20 человек.
Спасибо тем кто не забыл и не забил.
- Полковник
-
- Награды: 9
-
-
-
- Флаг:
- Позывной (Ник): Мартин
- General
-
- Награды: 20
-
-
-
-
-
- Флаг:
- Позывной (Ник): Kowalski
- Команда: Possum Suicide Squad
Kowalski писал(а):Дико извиняюсь за сквозняк. К сожалению на то были причины :-(
Л.Ч. ??
De oppresso liber!
- Brigadier General
-
- Награды: 8
-
-
-
- Флаг:
- Позывной (Ник): Ирландец
- Команда: Bravo Team
- Прапорщик
-
- Награды: 3
-
-
- Флаг:
- Позывной (Ник): Chekhov
Irlandets писал(а):Kowalski писал(а):Дико извиняюсь за сквозняк. К сожалению на то были причины :-(
Л.Ч. ??
Не понял что это значит. Подозреваю что то из серии "Ленивое чмо" :-)
- General
-
- Награды: 20
-
-
-
-
-
- Флаг:
- Позывной (Ник): Kowalski
- Команда: Possum Suicide Squad
Kowalski писал(а):Irlandets писал(а):Kowalski писал(а):Дико извиняюсь за сквозняк. К сожалению на то были причины :-(
Л.Ч. ??
Не понял что это значит. Подозреваю что то из серии "Ленивое чмо" :-)
Лига чемпионов, но ты был близок))
De oppresso liber!
- Brigadier General
-
- Награды: 8
-
-
-
- Флаг:
- Позывной (Ник): Ирландец
- Команда: Bravo Team
Щодо вражень. Відверто кажучи очікував, що рівень забрудненості на цьому полігоні буде вражати. Не припускав, що ми знайдемо мертвого ссавця. Але й..!! 6ть!! шість б... відер людських екскрементів, перев'язаних целофаном та скотчем, які хтось турботливо склав в центрі полігона!!! Полігона де проходить добра половина Одеських ігор!. Шо важко після дефекації прибрати за собою власне .. ! Вилити, відра вивезти чи спалити їх... це просто ...!! це зробили люди, я припускаю що старйкболісти, тобто їм як мінімум 18ть - шо лякає, вони мають права голоса на виборах!
З позитивних вражень. Круто що ми зібрались. Круто провели час з великою користю. Чесно кажучи очікував більшої кількості людей. І як завжди найактивніші, хто витрачає свій час та свій труд на суспільно-старйкбольне благо одні і ті ж самі люди. Вони були і на благодійній грі і зараз. Мені приємно було бути серед вас. Приємно що є небайдужі і їх багато. Дякую дівчатам які допомогли нам, можливо навіть вони і не будуть користуватися цим полігонм, але вони допомагали!
Чекаю фото з жертвопринесення маклауда страйкбольним богам. І прошу викласти фото відер, може хто впізнає їх, може хтось загубив їх, сумує за ними.. поїде, перебереться за собою в центрі полігона!!

З позитивних вражень. Круто що ми зібрались. Круто провели час з великою користю. Чесно кажучи очікував більшої кількості людей. І як завжди найактивніші, хто витрачає свій час та свій труд на суспільно-старйкбольне благо одні і ті ж самі люди. Вони були і на благодійній грі і зараз. Мені приємно було бути серед вас. Приємно що є небайдужі і їх багато. Дякую дівчатам які допомогли нам, можливо навіть вони і не будуть користуватися цим полігонм, але вони допомагали!

Чекаю фото з жертвопринесення маклауда страйкбольним богам. І прошу викласти фото відер, може хто впізнає їх, може хтось загубив їх, сумує за ними.. поїде, перебереться за собою в центрі полігона!!

Тільки байкер може зрозуміти, чому собаки люблять висовувати голови з вікон автомобіля.
- Маршал
-
-
-
-
- Флаг:
p.s.
Зовсім забув, люди які витрачають свій час (якій в нас і так люто обмежений зовсім не безкінечною кількістю обертів навколо зірки на ім'я сонце) на такі загально-страйкбольні, корисні нашій субкультурі заходи - отримають відзнаки на форумі, дякую вам ще раз.
Зовсім забув, люди які витрачають свій час (якій в нас і так люто обмежений зовсім не безкінечною кількістю обертів навколо зірки на ім'я сонце) на такі загально-страйкбольні, корисні нашій субкультурі заходи - отримають відзнаки на форумі, дякую вам ще раз.

- Маршал
-
-
-
-
- Флаг:
Всем спасибо за вчерашний субботник, огромное дело сделали мы молодцы, дружно, организованно, давно пора... ну и до встречи на чистом полигоне 

Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
но умеет это хорошо делать
- Маршал
- Награды: 27
-
-
-
-
-
- Флаг:
- Позывной (Ник): Gоsha